Klešče nož multitool Victorinox 3.0338.L SWISSTOOL X PLUS

Klešče nož multitool Victorinox 3.0338.L SWISSTOOL X PLUS.

Vsestransko uporabno orodje primerno za profesionalno kot za prostočasno uporabo. Obvezen pripomoček za ljubitelje turnega smučanja, gorskega kolesarstva ter potepanja v naravi.

Št. orodij: 39

rezilo, izvijač 2mm, izvijač 3mm, izvijač 5mm, izvijač 7,5mm, križni izvijač, žaga za les, rezalec žic za tanke in mehke žice do 40 hrc, žaga za kovino, šilo, klešče za mehko žico, klešče za trdo žico, luščilo žice -dleto 7mm, odpirač steklenic, odpirač konzerv, ravnilo, izvijač torx, pila za železo, usnjen etui, philipsov izvijač 1-2.

Dimenzije in tehnični podatki

Dolžina: 115mm
Višina: 39mm
Teža: 440g

Teža 440g, dolžina 115mm.

Dodatno priporočamo:

Olje Victorinox

Verižica Victorinox

Redna cena 169,90 € Akcijska cena 152,91 €
Na zalogi
SKU
3.0338.L
Dodatne informacije
SKU 3.0338.L
Priporočena cena 169,90
Ohišje Čisto jeklo
Velikost ohišja 115MM
Barva Srebrna
Victorinox je bil ustanovljen daljnega leta 1884 v švicarski vasici Ibach, ko je Karl Elsner ustanovil majhno delavnico za izdelavo nožev. Sprva se je podjetje imenovalo Victoria, po njegovi mami. Leta kasneje z iznajdbo nerjavečega jekla ter zaradi uporabe le tega pa je imenu dodal še Inox ter nam tako predstavil ime in svetovni sinonim za žepne nože Victorinox. Svetovno znani so postali med drugo svetovno vojno, ko so vojaki na bojiščih spoznali vsestransko uporabnost ter kvaliteto teh malih žepnih nožev ter njihovo ime ponesli širom sveta. Sedaj so žepni noži Victorinox obvezen in nepogrešljiv del opreme vojakov, policajev, gasilcev, reševalcev, pohodnikov ter domačih mojstrov po celem svetu. VICTORINOX pravi in edini SWISS ARMY KNIFE.

Izdelki, ki bi vas tudi zanimali